Auteur Topic: Portforwarding  (gelezen 2610 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

OnlineRageKiller

  • DigitalPlace Lid
  • *
  • Berichten: 200
  • Karma: -10
  • Talk is cheap, show me the code!
    • Bekijk profiel
Portforwarding
« Gepost op: oktober 17, 2015, 11:54:25 pm »
  • [+1]0
  • [-1]0
  • Voordat ik deze vraag stel, JA ik heb gegoogled
    En JA ik heb dood moeite gedaan om het uit te zoeken, maar kom maar niet verder.

    Ik heb de provider UPC/ziggo en een port forwarden zuldat andere mensen van buitenaf er ook op kunnen. Maar het lukt me telkens niet, weet iemand wat ik moet doen? ik moet de port 7777 of 7778 forwarden kan iemand alsjeblieft laten zien hoe dat moet? Het enige wat ik weet is dat ik naar 192.168.0.1 moet gaan

    Buzzer

    • Ex-Moderator
    • Actief DigitalPlace Lid
    • **
    • Berichten: 853
    • Karma: 13
    • Nodeïst
      • Bekijk profiel
      • http://infamous-irc.com
    Re: Portforwarding
    « Reactie #1 Gepost op: oktober 18, 2015, 12:02:27 am »
  • [+1]0
  • [-1]0
  • En waar loop je specifiek bij vast? "Het lukt niet" is ongeveer zo vaag als maar kan. Volledige guides zijn er genoeg op internet, het heeft weinig zin om dat hier te gaan herhalen.
    Overigens gaat het meer om de webinterface van je router, die hoeft zich niet per se op 192.168.0.1 te bevinden, dat hangt van de router af. Je kunt er achter komen welk IP-adres je router precies heeft door te kijken naar de default gateway in je netwerkconfiguratie.

    グーグル翻訳はうまく翻訳できませんので、グーグル翻訳使用してこの文章を翻訳しないでください。また、任天堂は最高です。

    OnlineRageKiller

    • DigitalPlace Lid
    • *
    • Berichten: 200
    • Karma: -10
    • Talk is cheap, show me the code!
      • Bekijk profiel
    Re: Portforwarding
    « Reactie #2 Gepost op: oktober 18, 2015, 12:05:13 am »
  • [+1]0
  • [-1]0
  • @Buzzer Hier loop ik vast:
    Het lukt me wel om in de panel te komen, en de port numbers in te geven, maar als ik dar gedaan heb kunnen mensen me alsnog niet joinen op die server. Er staat dan receiving... en er staat ping: 0
    Ik las net dat hamachi altijd nodig is daarvoor?

    gertmenkel

    • Actief DigitalPlace Lid
    • **
    • Berichten: 1125
    • Karma: 131
      • Bekijk profiel
    Re: Portforwarding
    « Reactie #3 Gepost op: oktober 18, 2015, 12:52:37 am »
  • [+1]0
  • [-1]0
  • Zou je misschien:
    • Een screenshot willen geven van de huidige port forward instellingen in je modem?
    • Je interne IP adres geven?
    • Aangeven welk programma je porbeert te forwarden?
    • Aangeven of je mensen je externe of je interne IP gebruiken om op je server te komen?
    Dat is vaak de nuttigste informate, waardoor we makkelijker kunnen helpen.
    ThePirateBay AFK
    Bekijk de vrije en gratis documentaire!

    xvilo

    • Global Moderator
    • Verslaafd DigitalPlace Lid
    • *****
    • Berichten: 2674
    • Karma: -44
      • Bekijk profiel
      • http://www.xvilo.com
    Re: Portforwarding
    « Reactie #4 Gepost op: oktober 18, 2015, 01:08:54 pm »
  • [+1]0
  • [-1]0
  • Wat ook uitmaakt is over je deze setup gebruikt:

    PC -> Modem -> Internet

    of

    PC -> een (wifi) router -> modem -> internet

    Wat je in het 2e geval moet doen, is eerst je (wifi) router port forwarden in je modem, en vervolgens je PC weer forwarden in je (wifi) router


    Edit:
    Het is misschien handiger om in je modem je (wifi) router als DMZ host aan te geven en vervolgens gewoon je PC te forwarden.


    OnlineRageKiller

    • DigitalPlace Lid
    • *
    • Berichten: 200
    • Karma: -10
    • Talk is cheap, show me the code!
      • Bekijk profiel
    Re: Portforwarding
    « Reactie #5 Gepost op: oktober 18, 2015, 01:48:38 pm »
  • [+1]0
  • [-1]0
  • @xvilo  thanks! Het is gelukt, het gene wat ik fout deed was dus dat ik ook me pc moest forwarden met IPV4 adres. Weet jij toevallig een game waarmee ik behulp met een server geld kan verdienen?

    xvilo

    • Global Moderator
    • Verslaafd DigitalPlace Lid
    • *****
    • Berichten: 2674
    • Karma: -44
      • Bekijk profiel
      • http://www.xvilo.com
    Re: Portforwarding
    « Reactie #6 Gepost op: oktober 18, 2015, 01:50:37 pm »
  • [+1]0
  • [-1]0
  • Ik weet dat je bij Garys mod een eigen (HTML) laat scherm kunt laden vanaf een website. Hierin kun je AdSense plaatsten als je dat bedoelt?


    Ik ben een swagboy met Tapatalk