Algemeen > Downloads

DigitalPlace Android App

(1/5) > >>

Robin:
De DigitalPlace.nl app laat je snel zien wat de laatste nieuwe items zijn op http://www.digitalplace.nl/.

Probleem gevonden? Gelieve dit te melden. Kijk wel eerst even of http://www.digitalplace.nl/ bereikbaar is.

Thisegzz:
Het werkt, maar daar is alles wel mee gezegd :P
Iets meer functies zou fijn zijn. Nu zal ik 'm niet vaak gebruiken.

Robin:
I know. Zit alleen even met een probleem dat ik zelf niet kan oplossen, aangezien het zich bevindt in het script dat op DigitalPlace zelf staat. Kan jij dus even het unicode-probleem proberen op te lossen? :p
Verder ben ik nog van plan nieuwe functionaliteit toe te voegen, maar plannen veranderen bij mij nogal snel. Dus ik heb hem maar even relatief bug-vrij proberen te maken, en dan gepubliceerd, om te voorkomen dat het één van de andere honderden projecten wordt die maar wat stof ligt te vangen op mijn harde schijf :p

gertmenkel:
@Robin unicodeprobleem? De API in Android zou alle tekst makkelijk moeten kunnen converten als je de juiste API gebruikt.

Is dit gewoon een webview die een eigen gehoste pagina laat zien of zit er meer achter? Ik ben erg benieuwd...

Verder raad ik je aan om de vernieuw-functie niet in de GUI thread te laten draaien, maar de data eerst op de achtergrond op te laten halen en dan vervolgens met een Runnable en runOnUiThread (o.i.d.) je controls te updaten. Zoals hij nu is loopt hij vast als er geen internet is.

Hij werkt, het is alleen zo jammer dat hij zelf geen pagina's kan weergeven.

Robin:

--- Citaat van: "gertmenkel" ---@Robin unicodeprobleem? De API in Android zou alle tekst makkelijk moeten kunnen converten als je de juiste API gebruikt.
--- Einde van citaat ---
Het probleem treedt server-side op.


--- Citaat van: "gertmenkel" ---Is dit gewoon een webview die een eigen gehoste pagina laat zien of zit er meer achter? Ik ben erg benieuwd...
--- Einde van citaat ---
Het is inderdaad een Webview.
Waarom? HTML5 FTW!
Het doet wel iets meer dan een gehostte pagina laden :p Hij gebruikt een halve port van mijn DigitalPlace API om de laatste berichten op te halen, en maakt hij er een pagina van. HTML5 en CSS geven veel meer mogelijkheden dan het standaard Android GUI framework.


--- Citaat van: "gertmenkel" ---Verder raad ik je aan om de vernieuw-functie niet in de GUI thread te laten draaien, maar de data eerst op de achtergrond op te laten halen en dan vervolgens met een Runnable en runOnUiThread (o.i.d.) je controls te updaten. Zoals hij nu is loopt hij vast als er geen internet is.
--- Einde van citaat ---
Niet op die manier, maar hoe doet het al asynchroon (tenzij je het manueel aanroept vanuit het menu). Misschien kan ik dit inderdaad beter altijd asynchroon laten gebeuren.


--- Citaat van: "gertmenkel" ---Hij werkt, het is alleen zo jammer dat hij zelf geen pagina's kan weergeven.
--- Einde van citaat ---
Daar was ik eerst over aan het denken, maar uiteindelijk heb ik beslist dit niet te doen, aangezien DP zelf een mobiele layout heeft.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie