Auteur Topic: Wijziging IRC server *Belangrijk*  (gelezen 3496 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

legardored

 • Ex-Moderator
 • Actief DigitalPlace Lid
 • **
 • Berichten: 1144
 • Karma: 11
  • Bekijk profiel
Wijziging IRC server *Belangrijk*
« Gepost op: september 07, 2011, 05:45:00 pm »
 • [+1]0
 • [-1]0
 • Vanaf 19 juni 2011 is DPF verhuist van irc server. Je kunt ons nu vinden op irc.rizon.net kanaal #dpf
  Tutorials worden aangepast en zullen binnenkort beschikbaar zijn.
  We verwijzen jullie zolang door naar de official faqs @ http://wiki.rizon.net/index.php?title=Main_Page

  Er veranderd niks aan ons IRC beleid.
  Registratie kan via
  /msg nickserv register jewachtwoord geldig@emailadress.X
  Hou er rekening mee dat je ons eenmalig een pm moet sturen. Deze kan naar een van de aanwezige ops of naar de gehele beheer groep.
  Zonder PM geen voice

  Vragen kunnen gesteld worden via pm of in het irc kanaal.

  //beheer  *Verklaring*
  [info:3vr2nnwb]Omtrend middernacht op 19 Juni 2011 zijn we op de hoogte gesteld dat alle zaken van Digitalplace niet meer gewenst zijn op de server van Barafranca.

  De reden die ons gegeven is dat onze site zich bezig zou houden met hacken/cracking. Verder zijn er blijkbaar veel klachten geweest over leden die verbonden zijn aan het kanaal. We gaan niet ontkennen dat er geen hacks en cracks staan op de site want we hebben er idd op de site een aantal staan. We gaan ook geen excuus hiervoor verzinnen we hebben ze er bewust staan en daar blijven ze staan. We vinden het ook frapant dat we nooit op de hoogte gesteld zijn van problemen maar dat is een keuze geweest van de dienst doenend server opper.

  DP is nooit gericht geweest om mensen te leren hacken we laten graag het hele spectrum zien van het ICT gebeuren. Het forum is andere koek (waar de irc voor was) Ieder die hier ooit een bestraffing heeft gehad weet hoe serieus wij het woord illegale request nemen. We vinden het dan ook ironisch dat een forum dat een actieve houding aan neemt tegen illegale praktijken en het doel heeft mensen dingen bij te leren wordt geweigerd. We betreuren dat het tot dit gekomen is en we gaan voor jullie meteen aan de slag om een nieuwe kanaal op een server op te zetten.

  We vragen iedereen om de wens van de ops op de server te respecteren en ook geen verdere discussie erover daar te beginnen. Dank jullie voor je aandacht.

  //beheer[/info:3vr2nnwb]
  « Laatst bewerkt op: januari 01, 1970, 01:00:00 am door Guest »